近排疯狂爱上打边炉,虽然天气时冻时热,但基本上滚滚下系无分四季时节嫁!正因为咁,家下d火锅都变得多元化,真系一个星期打几次边炉都唔会厌!☺️今日衬住Happy Friday就去咗旧公司附近嘅Megabox回味一下渔牧,比我食farewell饭时更有惊喜,所以要写佢岀嚟介绍比大家🥰首先叫左两碟冷盘帮个胃做热身😋😋早知个汤底咁足料,我就禁止男朋友嗌醉鸡嫁喇🤪佢猛话食法唔同嘅🤧虽然我认同...不过贪心嘅我想试多d其他野嘛🤤精心熬制嘅滋补花胶鸡汤,鲜而不腻、味浓醇厚,非常足料,花胶并非一般嘅花胶仔,而系厚身有斤两嘅花胶筒。一路食一路系咁饮d汤,梗系啦,花胶美颜嫁嘛🤗 意外地饮咁多都完全唔口喝!配料选择唔算多,啱晒选择困难症嘅我哋。打边炉必点肥牛又点会唔拣呢🤫 佢肉味浓郁,油香同嚼劲都十足,推荐!仲叫左爽口弹牙嘅墨鱼滑,同埋广岛蚝。健康仔嘅我就叫份蔬菜拼盘,价钱唔平,但见到个份量就觉得绝对值回票价👊🏻而且系新鲜嘅~每人一个椰青再加上唔系到到有得食嘅双色水晶球,咸甜食物都非常岀色💕而且餐厅选择众多,我见到隔离枱食紧辣酸菜鱼都好吸引、门口挂上一排睇见都流口水嘅脆乳猪,难怪虽然地点唔就脚,但依然座无虚席

首先叫左两碟冷盘帮个胃做热身😋😋

广岛蚝
蔬菜拼盘

椰青
双色水晶球

而且餐厅选择众多,我见到隔离枱食紧辣酸菜鱼都好吸引、门口挂上一排睇见都流口水嘅脆乳猪,难怪虽然地点唔就脚,但依然座无虚席啦!

2018-12-14
用餐时段