2017-03-17 1337 浏览
辛苦了一整個月, 終於化辛勞為食量,當然去食放題啦!這間放題非常有名,訂位最好早一個星期我地一坐埋位已經急不及待, 衰落order因為太多食物啦!所以只介紹好食的,如:海膽軍艦, 蟹籽軍艦, 大量魚生, 三文魚手卷, 火炙左口魚壽司,炭燒蝦, 燒牛舌, 焗芝士沙律帶子, 炸芝麻雞翼, 任飲韓國啤酒、飲品,同一人一杯Häagen-Dazs™雪糕, 還有炸貓王榴槤球終於明白點解這間放題店曾獲得開飯熱店,種類多, 上菜快炸貓王榴槤球:炸得外脆, 一打開榴槤味湧出來, 榴槤蓉多海膽軍艦, 蟹籽軍艦: 海膽新鮮,蟹籽滿滿, 一口一啖,非常三文魚手卷:三文魚多, 紫菜脆, 飯有口感甜蝦及鰻魚壽司:材料新鮮火炙左口魚壽司:火炙後充滿魚油香味同口感香滑甜蝦及鰻魚壽司:材料新鮮炭燒蝦: 炭燒味濃, 蝦肉彈牙燒牛舌:又咬口焗芝士沙律帶子:帶子新鮮,沙律酸甜,配上芝士焗, 熱辣辣一流炸芝麻雞翼:炸得香脆肉嫰,芝麻頗多大大盆魚生:材料新鮮,還擺放得靚靚, 一定要影啦!一人一杯Häagen-Dazs™雪糕任飲飲品包括韓國啤酒
辛苦了一整個月, 終於化辛勞為食量,當然去食放題啦!

這間放題非常有名,訂位最好早一個星期

我地一坐埋位已經急不及待, 衰落order

終於明白點解這間放題店曾獲得開飯熱店,種類多, 上菜快

炸貓王榴槤球:炸得外脆, 一打開榴槤味湧出來, 榴槤蓉多

三文魚手卷:三文魚多, 紫菜脆, 飯有口感
甜蝦及鰻魚壽司:材料新鮮
火炙左口魚壽司:火炙後充滿魚油香味同口感香滑
甜蝦及鰻魚壽司:材料新鮮
炭燒蝦: 炭燒味濃, 蝦肉彈牙
燒牛舌:又咬口
炸芝麻雞翼:炸得香脆肉嫰,芝麻頗多
大大盆魚生:材料新鮮,還擺放得靚靚, 一定要影啦!
一人一杯Häagen-Dazs™雪糕
任飲飲品包括韓國啤酒