2020-10-07
泰式香酥軟殼蟹闊麵🦀️$148-🌶️🌶️超級辣超級辣超級辣🌶️🌶️之但係辣得黎勁惹味,個醬汁完全有避風塘感覺。配菜有三色椒同番茄仔🍅入面可以見到勁多辣椒核,所以真係辣!食到先好叫呀!個軟殼蟹超級大隻🦀️同炸得酥脆唔油膩😍特色炸雞翼-蜜糖芥末🍗$78-呢個雞翼都好推薦大家叫!蜜糖🍯味十足,個芥末味居然係Wasabi果種芥末💚味,食落好開胃同好惹味,點食都唔會覺得油膩😍6️⃣隻大大隻juicy好正!片皮鴨刈包🐥$78-北京烤鴨味肉偏肥少少,充滿甜醬味。大量青瓜絲🥒、京蔥絲同少少生菜🥬。個包質地食落似饅頭,一凍左就痴住哂係碟到。但整體味道好ok👌🏻啖啖蟹肉沙律配烤薄餅🥗$68-一大碗蟹肉絲🦀️、青瓜絲🥒、mix埋應該係明太子同蟹子再撈沙律醬,留意翻係凍食的,食落好fresh,個烤薄餅都好脆好夾。重點係個醬份量係驚人點極都有😍
特色炸雞翼-蜜糖芥末🍗$78
片皮鴨刈包🐥$78