2022-06-23 608 浏览
第一次食系葵芳食,觉得麻麻地,但睇戏前赶时间,唔知食咩好,一出isquare就见到佢,就匆忙地走落去食,急急地望两望就落单啦!总共叫左两个餐,同呀仔食,散叫一个磨菇汉堡扒,另外加个餐(两件鸡,一个磨菇饭,一杯饮品),另外用左6蚊加个香芒蜜桃批,忘记左实际系几钱,但记得大约共付80至90蚊!先讲个饭先,饭既分量唔算话好多,加大饭量要加钱,磨菇汁唔辣,汉堡扒肉质唔鞋,味道唔错!炸鸡肉质嫩滑,一d都唔鞋口,好juicy,size大件,同麦炸鸡差唔多,但佢就唔辣,小朋友都岩食!另外加个个蜜桃批好细件,大约系麦当劳d批既一半size,感觉唔太抵,不过味道都几好!今次第二次食又觉得唔差啵!

今次第二次食又觉得唔差啵!
2022-06-13
等候时间
10 分钟 (堂食)