2007-11-22
10:00p.m,一行6人學完溜冰, 唔知食咩好, 諗諗下想試下個芝士火窩, 咁就黎左呢間, 一入去問d staff收幾點, 佢話11:30p.m, 咁就好快咁sit down叫野食, 叫左個煙三文魚什果沙律,吞拿魚煙粉, 1個黑松露芝士火窩配牛(因為有人唔食sea food), 2個龍蝦湯....仲有唔記得左....野食都黎得ok快, 個芝士火窩杰杰地, 味道都唔錯, 但係太大窩, 好似整極d野都唔熟咁, 浪費晒d時間,其他野咪道都唔錯, 最正係個吞拿魚煙粉, 真係好正~食食下個waiter話last order問我地仲有咩叫, 咁我地講笑話要6個香蕉船, 佢竟然串我地食唔食得晒, 我心諗, 食唔食得晒都唔關你事啦, 佢d態度真係好差, 我地好唔滿意low~ 之後未食晒d野就趕我地走, 但係個時11:00都未夠, 成$8xx蚊,食都未食晒就就咁比人趕走左, 返到去個個都好肚, 總之呢$8xx蚊唔知食左d咩啦~
10:00p.m,一行6人學完溜冰, 唔知食咩好, 諗諗下想試下個芝士火窩, 咁就黎左呢間, 一入去問d staff收幾點, 佢話11:30p.m, 咁就好快咁sit down叫野食, 叫左個煙三文魚什果沙律,吞拿魚煙[豆]粉, 1個黑松露芝士火窩配牛(因為有人唔食sea food), 2個龍蝦湯....仲有唔記得左....
野食都黎得ok快, 個芝士火窩杰杰地, 味道都唔錯, 但係太大窩, 好似整極d野都唔熟咁, 浪費晒d時間,其他野咪道都唔錯, 最正係個吞拿魚煙[豆]粉, 真係好正~食食下個waiter話last order問我地仲有咩叫, 咁我地講笑話要6個香蕉船, 佢竟然串我地食唔食得晒, 我心諗, 食唔食得晒都唔關你事啦, 佢d態度真係好差, 我地好唔滿意low~ 之後未食晒d野就趕我地走, 但係個時11:00都未夠, 成$8xx蚊,食都未食晒就就咁比人趕走左, 返到去個個都好肚[我], 總之呢$8xx蚊唔知食左d咩啦~