2018-11-15 576 浏览
之前喺度食过一次,亦都试过大坑小川屋嘅出品,印象中味道OK,今日中午走嚟食个午餐。点知畀肆应激到一肚气!!!话说间嘢午市本来就无乜人,我一点多啲上到去都系得三枱客。入到去肆应随手点咗我去角落一张枱。因为个位好暗,我坐咗去隔离张枱,即两张二人枱中间。肆应见到,态度非常恶劣地「勒令」我坐去对面两张四人枱中间嘅一张二人枱。𠮶两张四人枱当时系坐满的,我见好逼,就话唔想再逼入去。肆应好唔高兴,几乎系「闹」咁制,坚持要我坐去𠮶个位!仲口口声声话我呢张枱要留返有四人客嚟𠮶阵拼枱wor!呢位阿姐真系好想像,人都唔多个,仲喺度想像四人枱满座!结果我当然系即刻走。之后仲听到肆应喺背后大声闹我「痴线」。讲真,铜锣湾大把嘢食,少你一间又如何?你继续咁嘅态度赶客啦。早唔望你赶走嗮啲客折埋失业添啊!真心希望间嘢嘅老板可以见到呢段嘢,好好整顿下服务,整顿下啲赶客嘅员工。