2017-10-05 274 浏览
我哋幾個人晚上見唔使排隊就去一試。一坐低就提醒用餐時間係90分鐘! 我哋都明白嘅,但係當我地叫嘢食嘅時候,個侍應又再一次提醒:如果我哋而家唔一次過嗌甜品陣間先叫;就要一個鐘頭內order如果唔係就唔可以叫!!!其實我就見沒有人排隊等候,我話:咁係唔係要埋咗呢張單出去再入過嚟先可以食甜品?! 佢話都唔得,要叫至少再叫多三杯野飲🙄食物質素一般,但係分量一般,我哋叫咗幾個意粉都唔夠飽,要再加三文治。 甜品叫咗香蕉朱古力蜜糖吐司,但係好可惜個吐司真係很差!好失望!整個包只挖出中間部份三兩磚方塊,包外圍係連埋個包底嘅,根本想食都食唔到😑相比起其他同類餐廳嘅就差好遠好遠😭大概佢係唔預你食個外皮所以沒有用心處理。成餐飯食得好唔開心,因為好似好趕好急好擔心唔夠時間。 就如其他食評一樣,我覺得啲侍應質素很差好唔用心好冇精神,藉頭去到趕客嘅地步。我以後一定唔會再去👋🏼