餐厅: 添好運點心專門店
资讯:

2016-06-26 869 浏览
每日既添好運都係大排長龍住附近都要揀岩時間先至唔洗排隊入去今次我嗌左鮮蝦腸粉,鳳爪排骨飯,菠蘿包,牛肉球鮮蝦腸粉食評:一份有三條腸粉,不過size就偏細,味道又未至於好好味一食難忘,不過一人一條都未必夠食鳳爪排骨飯食評:鳳爪同排骨都蒸到淋哂,好入味,飯底唔會太硬,加埋d豉油食一流,呢個size就一人份量菠蘿包食評:呢個都可說係添好運既代表作,皮脆,不過食一個就夠,因為都幾咸同埋凍左冇咁好食牛肉球食評:都係SIZE比較細,不過幾鮮味,呢度3個球等於出面食2個都唔知有冇,SIZE真係唔大總評:食開既人其實都覺得佢出左名之後質素一直下降,尤其是係SIZE個方面,價錢又貴左,而家呢個價位其實有更多更好既選擇!
每日既添好運都係大排長龍
住附近都要揀岩時間先至唔洗排隊入去