2020-12-27 396 浏览
区内人气Cafe之一既Dear 出名食手工面包,开左咁多年,我都系第一次黎,假期既早上等紧开门已经有几个人系门口排队😳成为第一批顾客有样嘢唔好,就系面包未做好🙈暂时只有肉桂姜饼贝果同伯爵茶麻糬卷🙈其他款要大约11点几先有,好想试吓佢嘅Bagel,但系今日唔系好想食肉桂味🙈🔸伯爵茶麻糬卷🥖唔好睇个样平平无奇,烘热左口感超松软😍食到伯爵茶味,加埋麻糬好烟韧的感觉,好好食😋☺️🔸Flat White 咖啡味香浓,饮落好幼滑☕️🔸Hot Chocolate🍫都几浓郁,特别喜欢个杯,好有质感呢度有种好温暖好舒服嘅感觉,小店坐位唔多,Keep住有人排队同买外卖。走的时候仲未有其他款面包出炉😢有啲可惜唯有下次再黎💛📍Dear Coffee & Bakery (#大围美食)大围积运街2-8号海福花园地下22号舖

🔸伯爵茶麻糬卷🥖

🔸Flat White 咖啡味香浓,饮落好幼滑☕️

📍Dear Coffee & Bakery (#大围美食)
大围积运街2-8号海福花园地下22号舖
  • Flat  white