喺OpenRice見到廣告,話深水埗呢間雲海匯有$198中菜放題,見咁抵食又有我最愛嘅片皮鴨就即刻去試!放題有足足3個鐘,可以慢慢食唔洗趕。食物方面,主角片皮鴨可以無限追加,鴨皮香脆,肉質嫩滑,配埋青瓜京蔥,好快就encore咗幾轉。除咗片皮鴨,仲有酸菜魚、海鮮同超過40款小菜任食。最驚喜係有三款定量頭盤,包括蠔皇鮑魚、燉湯同大虎蝦,用呢個價錢食到鮑魚真係好抵。點心可以逐粒叫,兩個人試多幾款都唔怕浪費。私心最愛順德炸鮮奶,外脆內軟!服務都唔錯,上菜同收碟都好快手。唯一美中不足係飲品選擇較少,特別係低糖或無糖嘅飲品。最後埋單連茶芥加一大約$260一位,整體嚟講食物款式多,質素對得住價錢,絕對會再encore!