331
等级4
766
2023-09-07 42 浏览
川菜都有私房菜😋真系第一次听。呢度晚市系人头计,根据人数再自选菜式,4人份量可以选择$360/位,再择3款凉菜+4款主菜😍选择都几多.凉菜:🥢蒜泥白肉系好经典嘅凉菜,肉质鲜嫩多汁,蒜香味够浓郁。好适合做开胃菜。🥢青椒皮蛋个重点系个酱汁,辣得黎唔会过火,加上青椒嘅清甜,味道好平衡。🥢蒜蓉肚丝既肚丝煮得恰到好处,配上蒜蓉嘅香气,十分唔错。.主菜:🥢酸菜鱼好传统整法,味道较麻又酸辣可口。鱼肉鲜嫩滑嫩,配上酸菜嘅鲜味,𩠌饭一流。.🥢干煸鳝鱼片:炒得酥脆,鱼片鲜嫩多汁,一上碟超香又大碟。.🥢鲍菇炒片片鸭系比较浓郁嘅菜式。鸭肉嫩滑,鲍菇嘅鲜味同鸭肉嘅油脂完美结合。.🥢黄焖鸡烩得好入味,鸡肉嫩滑,汤汁浓郁。.餐厅嘅菜式丰富多元,口味丰富,每款菜式都有其独特之处。真系几唔错既川菜😍
更多
凉菜:

0 留言

🥢蒜蓉肚丝既肚丝煮得恰到好处,配上蒜蓉嘅香气,十分唔错。

主菜:
0 留言

🥢干煸鳝鱼片:炒得酥脆,鱼片鲜嫩多汁,一上碟超香又大碟。

0 留言

🥢黄焖鸡烩得好入味,鸡肉嫩滑,汤汁浓郁。

张贴
评分