几年前已经有帮衬过依间喺火炭嘅台式餐厅,当时食过佢嘅养生花雕醉鸡饭,就一试难忘🤩本身自己就好钟意药膳类型嘅嘢,依间嘅花雕醉鸡饭同我嘅口味完全系Perfect match😋😋原来佢哋嘅花雕醉鸡饭系逢星期二,四,六先有,几年后既今日再试依然十分惊喜,花雕药膳味超浓,鸡肉好嫩滑用料选材十分有心机,lunch买跟餐有杯餐茶送,问左职员系蜜糖铁观音黎,一开头对送嘅餐茶都唔抱有太大期望话晒都系跟餐送,但系估唔到超好饮😂劲重茶味甘甘地蜜糖味又唔会太甜,成个配搭劲夹有层次👍🏻👍🏻👍🏻职员好有礼貌有耐性,因为太耐冇食对每一样嘢都好好奇🙈问咗好多问题收银靓女都好有耐性解答态度好好👍🏻 无论系落单取餐以及食物质素感觉到十分之良好,极力推荐👍🏻👍🏻👍🏻

养生花雕醉鸡拼白饭
2024-01-04
等候时间
5 分钟 (外卖自取)
养生花雕醉鸡拼白饭
  • 养生花雕醉鸡饭