2023-05-07
🚩 啖啖燕窩平時我都會叫媽咪燉燕窩俾我食,但佢每次都嫌麻煩🥹唔好睇燕窩細細件,但其實處理佢都要需要好多工序嫁,真係想食都唔容易🫠不過不過好彩,我搵到間燕窩專門店,整好晒各款燕窩糖水,可以送到府上,超方便‼️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈冰川雪梨雪耳&紅棗杞子燉桃膠雪燕 $188一碗滿足晒你所有願望,聽名睇相唔使食都已經知佢夠晒滋潤原粒雪梨食落好清甜,當堂覺得個肺潤左一潤桃膠雪燕份量都好足,一個月食一碗皮膚唔靚都難🌈日本青森王林蘋果胖胖杯 $118一個個蘋果我就唔食嘅,但我就好鍾意食蘋果嘅產物蘋果批嗰啲我就最愛🤤呢個蘋果胖胖杯用嘅係日本青蘋果,格外清甜而且佢仲用咗啲玉桂醬調味,超級香下一層就係奶凍,完全唔會好甜,奶香味十足再下一層就係燉蛋,一杯滿足晒三個願望🌈特濃4.3牛乳桃膠飲 $48近排夜晚好鍾意沖牛奶飲,所以就買埋佢嘅人氣產品桃膠已經燉到好似充滿膠質,中間帶有少少咬口牛奶超級香濃,飲完一支仲想飲多支🥹🌈麻辣雞翼尖 $48食完咁多養生野都想邪惡一下雞翼尖加熱就食得,已經炆得好淋超夠味,一路睇Netflix一路食不知幾開心
🌈冰川雪梨雪耳&紅棗杞子燉桃膠雪燕 $188
一碗滿足晒你所有願望,聽名睇相唔使食都已經知佢夠晒滋潤
原粒雪梨食落好清甜,當堂覺得個肺潤左一潤
桃膠雪燕份量都好足,一個月食一碗皮膚唔靚都難
🌈日本青森王林蘋果胖胖杯 $118
一個個蘋果我就唔食嘅,但我就好鍾意食蘋果嘅產物
蘋果批嗰啲我就最愛🤤
呢個蘋果胖胖杯用嘅係日本青蘋果,格外清甜
而且佢仲用咗啲玉桂醬調味,超級香
下一層就係奶凍,完全唔會好甜,奶香味十足
再下一層就係燉蛋,一杯滿足晒三個願望
🌈特濃4.3牛乳桃膠飲 $48
近排夜晚好鍾意沖牛奶飲,所以就買埋佢嘅人氣產品
桃膠已經燉到好似充滿膠質,中間帶有少少咬口
牛奶超級香濃,飲完一支仲想飲多支🥹
🌈麻辣雞翼尖 $48
食完咁多養生野都想邪惡一下
雞翼尖加熱就食得,已經炆得好淋
超夠味,一路睇Netflix一路食不知幾開心