听讲呢间💛店无论尖沙咀定葵芳嘅分店平日时间都会大排长龙,好好彩当日下午3点几4点去居然唔洗点等位😋·牛魔王今次又想食虾🦐又想食牛🐮,毫不犹豫咁拣咗虾牛堡🍔,加$15跟埋餐有埋野饮同一份小食,小食可以拣薯条🍟、薯格、烧卖、炸烧卖,饮品除咗汽水🥤仲有啤酒🍻、柚子蜜、花茶、椰青水🥥等等。·即叫即整关系,汉堡🍔等左5-10分钟⏰。不负所望,个ʙᴜʀɢᴇʀ真系好大个,好足料🤩,我仲偷偷地望隔离嘅人点样可以一啖咬到🤫,最后发现人哋好优雅咁成个食紧,我一咬,就食个👃🏻头都系酱😆,可能我ᴏʀᴅᴇʀ呢款真系太厚啦😆,但真系好正👍🏻。🐮牛堡以低温慢煮锁住肉汁,超Juicy😋,牛味超香🤪,但有少少少咸,可以接受嘅~一啖咬落去同时食到啖啖🦐虾肉😛😛,大满足‼️虾🦐扒同包之间夹上了千岛酱同少许辣酱,唔食辣嘅我完全冇被辣味影响,反而觉得呢d辣汁念成个ʙᴜʀɢᴇʀ更惹味💫💫·当日冇晒薯条🥺🥺,转左薯格🤓,份量都唔少,同样即叫即整,等嘅时间比ʙᴜʀɢᴇʀ耐多少少🤏,同样热辣辣😛·除咗牛、虾🦐之外,仲有鸡🐔、猪🐷、羊🐑拣,仲可以追加配料,洋葱、菠萝🍍、蛋🍳、芝士🧀、烟肉🥓、蘑菇、鸡扒等,价钱约$2~$28,而单叫一份ʙᴜ
除咗牛、虾🦐之外,仲有鸡🐔、猪🐷、羊🐑拣,仲可以追加配料,洋葱、菠萝🍍、蛋🍳、芝士🧀、烟肉🥓、蘑菇、鸡扒等,价钱约$2~$28,而单叫一份ʙᴜʀɢᴇʀ约$36~$60。
芝牛堡 $60 (+$15跟餐)
推荐指数:
★ ★ ★ ★ ☆