2004-05-20 0 浏览
好耐之前去銅鑼灣試過,都OK!18/5夜晚7點到,去到呢間,覺得環境都ok,但我地兩個人去就被安排坐張六人台,我當時仲未叫野,當我見到有2人台o既人走時,我就要求想轉台,當個低級waiter問完返o黎之後,就話唔得,有人訂左(我就唔信喇,費事同你轉o黎轉去就真),咁都算啦,之後好快就有人搭台,唉…連想有個位放下袋都無,試問O係咁O既環境下食飯又點會開心丫!(去食魚旦粉都有個位放下袋丫)食物方面仲衰,叫左酸辣湯、素黃雀、糖醋魚、銀絲卷,前兩個都叫OK,但個魚就真係超難食,D魚一D都唔脆,勁淋,D菠蘿仲有勁大"陣"大蒜味添,銅鑼灣個間都唔係咁O既,應該脆架嘛!!個銀絲卷就勁細條,食個時就好似食緊"難飯"咁,勁差!真係一間不如一間,試問咁O既餐廳又邊有人會再去丫!無論服務、食物品質、環境都一樣咁差!!!