2011-02-23 66 浏览
見裝修好後一直都未去過此茶餐廳食晚飯,今晚路過就同阿仔一試,點知極之失望!!首先講下d種類,都有好多唔同選擇,有茶餐,有晚餐又咖哩餐,有扖餐....,原本打算叫乳鴿餐,點知一問之下,此餐只係得一隻乳鴿同一碗白飯,連菜都冇一條,覺得好dry,之後就撰了晚餐咸魚排骨煲仔飯+窩蛋牛肉飯,點知我地的決定都係錯!個咸魚排骨煲仔飯除了d飯乾了點之外可算係不過不失!但係個窩蛋牛肉飯就超唔掂!個店員放底碟飯我仲以為他攪錯了,咩係一碟唔係一窩都唔更要,仲要係牛肉片+隻生雞蛋在飯的上面,撈好隻蛋之後仲見飯底係一碟水!!太多"顯"汁,都唔知點形容好! d牛肉入口真係超難食,可能用咗好多鬆肉粉或其他,d牛肉的顏色係白色(似豬肉的顏色) 食第一口已覺得有苦味完全沒了牛肉味最後此碟飯都只係食咗少少就比咗垃圾桶食!講到服務態度個位亞姐的服務態度就認真唔掂!原本想問清楚乳鴿餐係有幾多隻同有沒菜跟,即黑口黑臉講冇呀,得一隻一個餐,你要咩!我地已經講先寫咸魚排骨煲仔飯,唔知她是否聽唔清楚定係點?!講了總共3次,我地講完還即刻拿走了少菜個餐牌!嘩!你即係咩意思!此餐廳我地真係唔會再去!!
此餐廳我地真係唔會再去!!
2011-02-22