2021-10-24
依個雞翼放題我期待咗好耐,一路同朋友約時間,約到今日終於食到!雞翼放題有三個選擇,第一個選擇只係有三款指定口味,我哋帶咗第二款,總共有10款口味嘅雞翼😁😁仲要無限添飲嘅檸檬茶或者汽水餐廳都有幾多打卡位👍🏼影相/開party一流先拔頭籌嘅係頭四款口味,全部都熱辣辣,外皮香脆,有唔同嘅味粉/醬料。蒙古燒烤味,有少少土匪雞翼嘅影子👍🏼黑椒檸檬味一咬落去已經感受到檸檬酸味,幾清新,幾特別。每次叫雞翼嘅時候,佢每種口味都係會比四隻。我會建議大家每次最多帶四款,4×4已經16隻!如果唔係,雞翼凍咗就冇咁好食。第二盤嚟到嘅雞翼,就係剩餘嘅六款口味。一上枱嘅時候,新鮮辣椒嘅香味好強烈!非常吸引!係死神醬雞翼!食嘅時候,我當然係撥走咗啲新鮮辣椒🌶️😆😆都係非常辣,好彩凍檸茶能夠消除辣味😆😆好過癮而我哋一致認為最好食嘅,就係巴馬臣芝士蒜蓉味。雞翼上面鋪滿左蒜蓉同埋芝士碎,絕對唔可以錯過!田園風味雞翼我自己都幾鍾意,有種返璞歸真嘅感覺,尤其是佢哋嘅雞翼夠香脆,依款口味雖然簡單,有少少蔥粒,真係唔錯👍🏼總共叫咗44隻雞翼,非常滿足😁😁以上呢個表,就係我哋兩個綜合得出嘅評分,比大家參考吓😛😛下次我再去食嘅時候都會
餐廳都有幾多打卡位👍🏼
影相/開party一流
先拔頭籌嘅係頭四款口味,
總共叫咗44隻雞翼,非常滿足😁😁
以上呢個表,就係我哋兩個綜合得出嘅評分,比大家參考吓😛😛
下次我再去食嘅時候都會開返出嚟睇😈😈