2019-09-28
老徐記芝士榴槤餅 (太子)Environment: ★★★★★Service: ★★★★★Taste: ★★★★★網紅推介嘅 芝士榴槤餅😍💡小店超近地鐵站,離遠都聞到香噴噴,好邪惡。💡濃濃芝士仲有拉絲嘅效果,鍾意芝士嘅朋友一定要試下。💡有芒果、火龍果、香蕉、榴槤味道可以選擇, 總有一款啱你口味。💡最多人揀應該係芝士榴槤餅, 要留意"至尊招牌"比"招牌"嗰款多一半榴槤果肉。💡店員好周到一個餅會切開四份畀我哋慢慢品嚐。💡分量好多,一個餅啱兩個人食。💡用新鮮水果製造,啖啖果肉,有益又健康。💡個餅好脆唔會太乾,有pizza口感,仲好有光澤添,就咁睇都好吸引呀。💡等候時間唔長,大約等咗十分鐘就有得食啦。🔛🏃♀️🏃♀️🏃♀️太子西洋菜南街258至六零號長寧大廈地下B1號舖#hkfoodie #hkfoodblogger #foodporn #followforfollow #hkfood #hongkongfoodie #hkfoodlover #hkig #香港美食 #hkgirl #igfoodie #hkblogger #hungry #foodphotography #holiday #f
Environment: ★★★★★
Service: ★★★★★
Taste: ★★★★★
網紅推介嘅 芝士榴槤餅😍
💡小店超近地鐵站,離遠都聞到香噴噴,好邪惡。
💡濃濃芝士仲有拉絲嘅效果,鍾意芝士嘅朋友一定要試下。
💡店員好周到一個餅會切開四份畀我哋慢慢品嚐。
💡分量好多,一個餅啱兩個人食。
💡用新鮮水果製造,啖啖果肉,有益又健康。
💡等候時間唔長,大約等咗十分鐘就有得食啦。
🔛🏃♀️🏃♀️🏃♀️
太子西洋菜南街258至六零號長寧大廈地下B1號舖
#hkfoodie #hkfoodblogger #foodporn #followforfollow #hkfood #hongkongfoodie #hkfoodlover #hkig #香港美食 #hkgirl #igfoodie #hkblogger #hungry #foodphotography #holiday #foodstagram #hongkongfoodie #hongkongfood #hongkong