2020-05-18
抵食:🌕🌕🌕🌕🌕美味:🌕🌕🌕🌕🌗車仔麵好多地方都有得食 但有質素嘅車仔麵就好少有😢今次喺深水埗竟然搵到一間好高cp值嘅車仔麵 價錢平得來又好食😆🤩我叫咗韓國粉絲($9)配瑞士汁 個瑞士汁湯底好夠味 韓國粉絲份量都好多 其實我已經叫咗少麵😅-我叫咗三個餸分別係牛腩花膠同埋豬皮🤓佢塊花膠真係超級大塊而且係有兩大塊仲有幾塊細嘅 重點係佢先加$13咋 真係又抵食又養顏😋-牛腩方面(+11)肥瘦適中 而且佢整得好入味 我冇特別數過啲牛腩但係食落去都起碼有五六舊 仲要唔係細細舊個喎🤩-咖喱豬皮方面(+$9)我就唔太喜歡 因為佢啲豬皮偏硬 我自己鍾意食比較淋身嘅 佢啲咖喱辣味都幾出 如果怕辣嘅朋友就要小心選擇啦😖-平時出邊食一個餸都起碼要加$7至$8 而且都係得個幾塊 但係呢度平均大約$10一個餸 仲要每樣餸都好足料 真心好抵食 會再去😍💕
抵食:🌕🌕🌕🌕🌕
美味:🌕🌕🌕🌕🌗