2010-04-24 11 浏览
今晚既晚餐好想好想食台灣野,行開旺角就去勁多好評既西門町睇下有無位啦(熱死辣辣最怕等位幾好味都咪預我= =")好好好好彩一去到就有兩個卡位皮蛋肉鬆豆腐 賣相醒神 而凍冰冰既皮蛋豆腐拌肉鬆同菜甫 撈埋個甜甜地既醬汁食到停唔到口 好好吃香辣牛筋 肥美牛筋整得好淋,辣辣地好醒胃~再加埋入味蘿蔔,正~一人餐(鹽水雞,燙A菜,肉燥飯) 餓到爆既我點左個一人餐~鹽水雞係雞脾肉好嫩好滑 A菜加埋滿到瀉既肉燥,每條菜都啖啖肉,惹味得很十分滿足^^肉燥同白飯係好朋友 軟綿綿既飯配鹵汁肉臊好容易唔覺唔覺就食到見碗底喇~飲品就十個一般,很頹.出面街既貢茶呀come buy呀好過呢度好多(所以d相係無左影既...)環境比較迫不過整體味道有水準,會值得再黎既

環境比較迫不過整體味道有水準,會值得再黎既
2010-04-23