2017-06-03 28 浏览
今日去深水埗整電話,整完就係呢頭順手食飯,比我搵到深水埗呢間零負評的小店價錢又平,所以就黎試下!我以為係普通食米線的餐廳,不過坐低阿姐就熱情向我們介紹,原來米苔目係一種類似銀針粉的東西,日日新鮮手製,咁就當然黎到就試下新野啦~另外餐廳周圍貼左好多小食嘅相超級吸引!所以就點左兩款試下。真係勁多款小食點了藥膳雞腳,是夜已經是last果兩碗!絕對是手快有手慢無~ 個湯是好香濃的藥膳味,媽媽煲湯的風味,正。個雞腳煲到超級無敵淋,一咬即化,非常入味,點少少豉油仲正呢個是招牌Q彈豆腐,外脆內煙韌有勁,是喜歡香口野的me 必點的小食食完小食就整左支櫻花可樂,粉紅色好靚阿 飲落就是係可樂的味道~但非常得意!主角來了~呢個是三餸喇沙湯底,有雲吞海帶和墨丸,好巨大一碗,湯底仲有豆卜送。一上枱就聞到好香椰香~不過都有少少辣架。四十幾蚊咁多料真係良心小店!!全部真材實料米苔目的樣子~~咬下去好Q好軟,的確不錯,絕對是吃米線以外的選擇。呢個是朋友點的,淨係試左個麻辣湯底一啖好惹味。一試成主顧,呢到價錢非常抵食!有多選小食揀,質素比岀面連鎖店有過之而無不及,店內啲姐姐服務超級親切,又會主動介紹食物,態度又好好好好

價錢又平,所以就黎試下!

另外餐廳周圍貼左好多小食嘅相
超級吸引!所以就點左兩款試下。

真係勁多款小食

個雞腳煲到超級無敵淋,一咬即化,非常入味,點少少豉油仲正

食完小食就整左支櫻花可樂,粉紅色好靚阿
飲落就是係可樂的味道~但非常得意!

四十幾蚊咁多料真係良心小店!!全部真材實料

呢個是朋友點的,淨係試左個麻辣湯底一啖
好惹味。

一試成主顧,呢到價錢非常抵食!有多選小食揀,質素比岀面連鎖店有過之而無不及,店內啲姐姐服務超級親切,又會主動介紹食物,態度又好好好好,結帳又會感謝支持
絕對值得推薦
十分!