2022-11-04
😍返工成日經過都冇機會食,上星期見少人即興去左 好有驚喜🥳❤️🔥 好特別好有氣氛Typhoon Shelter Crab Linguini 🦀🧄 $155好推薦‼️‼️避風塘的風味少少辣🌶,很惹味,好特別,好耐冇食過咁好食嘅意粉🍝,超級彈牙,熟度剛剛好🫶🏻🥹,蟹肉加埋黑椒同炸蒜嘅香味,好想再encore‼️😋🦀🧄Buffalo Chicken Deluxe $195嗌左個小size都好巨型🤩餅底超薄又脆身,食到烘烤味,不過個底就燶咗少少好耐,冇食過咁好食嘅🍕醬汁好足料又唔會話太多,芝士腔嘅朋友可能會覺得芝士味唔夠,雞肉好滑唔乾身,好出色😋Ovaltine Tiramisu $60阿華田Tiramisu🙈好特別配搭,蛋糕偏濕潤,有阿華田味所以偏甜左少少,冇乜酒味不過味道都幾夾,唔太heavy,都值得一試Orion 生啤& Pilsner Urquell 🍺$60Orion 原來係採用Ella, Enigma 啤酒花及來自沖繩大麥‼️唔太鍾意有氣嘅朋友,飲呢個就好適合🙈呢兩款啤酒都同pizza好夾,值得一試
Buffalo Chicken Deluxe $195
Ovaltine Tiramisu $60