2023-03-29
今日閨密book咗INN慶生🎂之前一直都想去但一直都未有時間Wow 一上2樓,自動門一開就見到勁多以白黃色花花為主,好有歐洲宮庭式garden feel! 幸好今日都可以著到薄薄地長袖梗係揀咗outdoor chill 下~ 今日係冇飲酒冇叫炸物(生日唔想病😹)🌹The Best Nachos $88Nachos 係焗咗配上配牛油果酸忌廉蕃茄沙沙,做appetite 係非常好🌹紐西蘭肉眼扒10oz配香草牛油火箭菜黑醋沙律汁 $238叫咗medium rare 雖然第一次上碟係medium well,同staff反映後再上碟就very good👍🏽 粉粉嫰嫰夠juciy 🌹香蕉榛子朱古力忌廉班㦸 $78 (+$10 vanilla ice cream)OH my Gosh!重頭劇嚟啦⋯⋯當我仲諗緊點解個甜品仲未嚟既時候,突然成間餐廳都播happy birthday.. 然後個crepe 就出現咗眼前🤣想講香蕉🍌 + 朱古力🍫係best partner!Topping 有士多啤梨、杏仁片、乾橙香蕉仲有個雲呢拿雪糕🍦好邪惡好正!朱古力味crepe 煎得薄、軟靭;中間勁多榛子朱古力醬,一啖滿
之前一直都想去但一直都未有時間Wow
今日係冇飲酒冇叫炸物(生日唔想病😹)
The Best Nachos
🌹The Best Nachos $88
紐西蘭肉眼扒10oz配香草牛油火箭菜黑醋沙律汁
🌹紐西蘭肉眼扒10oz配香草牛油火箭菜黑醋沙律汁 $238
紐西蘭肉眼扒10oz配香草牛油火箭菜黑醋沙律汁
OH my Gosh!重頭劇嚟啦⋯⋯當我仲諗緊點解個甜品仲未嚟既時候,突然成間餐廳都播happy birthday.. 然後個crepe 就出現咗眼前🤣想講香蕉🍌 + 朱古力🍫係best partner!Topping 有士多啤梨、杏仁片、乾橙香蕉仲有個雲呢拿雪糕🍦好邪惡好正!朱古力味crepe 煎得薄、軟靭;中間勁多榛子朱古力醬,一啖滿足晒所有願望!聽日做多幾𝗽𝗮𝗿𝘁都抵💕
🥀Overall嚟講都真係相當唔錯!而且仲pet-friendly😍早知就帶埋豆豆一齊嚟啦😌得閒要再試埋其他甜點先💕
好多謝閨密安排💕so touching !期待下次一齊旅行🇰🇷
如果大家中意俾個like支持下🤟🏽 𝗖𝗶𝗮𝗼~