2018-11-13 355 浏览
掟煲唔掟蓋,之後究竟有冇下一句呢?我真係唔知道。我淨係知道,十月份嘅某一日,我就飲咗一杯好得意嘅飲品, 呢杯飲品嘅得意程度係爆燈嘅, 我覺得用 得意 嚟講都係有一啲抵毀咗佢,我認為佢好似藝術品一樣咁靚。真係有圖有真相,大家睇到都覺得係靚係咪, 唔單止靚而且味道仲好好, 啲綠茶 latte 啲綠茶味係好夠嘅, 綠茶味道香得嚟又唔會好苦澀, 可能係因為有啲奶啦, 最好嘅地方就係啲奶又唔會嘅地方就係啲奶又唔會咁嗰啲綠茶啲味, 完全係可以話係色香味俱全嘅一杯飲品, 唔只係女人鍾意我諗大人細路都會鍾意, 我覺得個咖啡師之手藝真係好, 咁難整嘅圖案都可以挑得咁靚, 真係very Super good