2022-08-12 105 浏览
鮮芋仙💖✨中意嘅大食鬼鬼快d save低啦✨💖🔸🔸🔸🔸🔸🔸夏日炎炎正好眠?🔥🥵我會話:夏日炎炎正好「綿」🍧咁熱嘅天氣,點少得綿綿冰呀😻即刻諗起鮮芋仙嘅牛奶冰,咁多分店總有一間系你左近🤤(不過系要等耐d姐😭)最近新出盛夏芒果系列,依幾日終於忍唔到口去左試下啦🥭門市規定每個人要至少叫一個,不過加多一個配料都計算在內,我地個時都就黎食晚飯,所以就叫左個超大型超級芒果冰加大大粒芋圓啦😻💖🔸🔸🔸🔸🔸🔸1️⃣ 超級芒果冰 ($75)🔸本身以為「芒果冰」,系成個冰都係芒果味,但原來都系用緊我最鍾意食嘅牛奶冰😻🔸甜甜嘅芒果醬淋滿成個牛奶冰🥛🔸周邊有好多好多新鮮芒果肉,滿滿一整碟🥭芒果比我想像中甜好多!🥰🔸仲有一球雲呢拿味雪糕🍧🔸幾樣元素一啖一齊食落口真係好夾好好味😭💖🔸冰冰涼涼好適合依家咁熱嘅天氣,非常消暑🧊🔸份量就唔洗講啦🤣大到好似座雪山咁🏔️最適合2-3個人一齊開心share👯‍♀️🔸賣相吸引,打卡一流✨😻🔸不過如果再多d唔同配料,例如芋圓同麻糬就更好🤣喜愛指數:👻👻👻👻2️⃣ 大芋圓 (+$8)🔸於是我地就加購左一份大芋圓🔸依然係記憶中一樣咁Q彈Q彈,煙煙靭靭😻🔸不過份量略為偏少,只系得8粒🥺搞到我每啖都唔
鮮芋仙
💖✨中意嘅大食鬼鬼快d save低啦✨💖
🔸🔸🔸🔸🔸🔸
1️⃣ 超級芒果冰 ($75)
🔸甜甜嘅芒果醬淋滿成個牛奶冰🥛
🔸仲有一球雲呢拿味雪糕🍧
🔸幾樣元素一啖一齊食落口真係好夾好好味😭💖
🔸冰冰涼涼好適合依家咁熱嘅天氣,非常消暑🧊
🔸賣相吸引,打卡一流✨😻
🔸不過如果再多d唔同配料,例如芋圓同麻糬就更好🤣
喜愛指數:👻👻👻👻

2️⃣ 大芋圓 (+$8)
🔸於是我地就加購左一份大芋圓
🔸依然係記憶中一樣咁Q彈Q彈,煙煙靭靭😻
🔸不過份量略為偏少,只系得8粒🥺搞到我每啖都唔捨得食芋圓🙈
🔸Ms. 👻都系私心最中意食芋圓Q麻糬牛奶冰😽💓