2015-02-08 5741 浏览
服務質素奇差一行9人到李公館食飯. 用膳時間book左6~8pm由於未齊人, 所以先落左5樣食物, 打算等其他人到左再加單叫左: 青芥茉青瓜墨魚柳, 冰鎮咕嚕肉 (book 枱時預訂的), 脆皮薑汁炸牛奶, 茶燻鷄, 海味粉絲雜菜煲6點半左右落order, 點知等到7點都未上菜. 問侍應幾時上菜, 佢話黎緊.點知跟住有另一個侍應走黎話我地只叫得5樣餸. 仲提我地8點要交枱.即時覺得好有問題: 是落得太少食物, 細單睇唔上眼嗎? 菜都未上就叫我地走?由於同行友人們都覺得侍應態度好有問題, 情願一陣轉場, 都不願再落order.經過多番追單後, 等到7點15分左右, 終於有餸上枱了. 茶燻鷄 - 味道不錯青芥茉青瓜墨魚柳- 青瓜跟墨魚柳的比例是 9:1. 完全不值海味粉絲雜菜煲 - 味道一般冰鎮咕嚕肉- 除左有冰覆蓋住d咕嚕肉有點特色外, 完全唔覺有咩特別最後一味餸- 炸牛奶, 終於都在7點45分上菜了.. 侍應亦不斷在附近望著我們. 感覺好有壓力, 好似想趕我地走咁快快手食完後, 便一肚氣咁離場. 轉場再食!5道餸, 一共HK$11xx. 超唔抵, 仲要咁既服務態度, 唔會再有下次!
服務質素奇差

一行9人到李公館食飯. 用膳時間book左6~8pm
由於未齊人, 所以先落左5樣食物, 打算等其他人到左再加單

6點半左右落order, 點知等到7點都未上菜.
侍應幾時上菜, 佢話黎緊.
經過多番追單後, 等到7點15分左右, 終於有餸上枱了.

茶燻鷄 - 味道不錯
海味粉絲雜菜煲 - 味道一般
最後一味餸- 炸牛奶, 終於都在7點45分上菜了..
快快手食完後, 便一肚氣咁離場. 轉場再食!

2015-02-07
庆祝纪念