2021-05-28
🐹尖沙咀特色居酒屋 一定要讚下呢間居酒屋嘅用心裝修!一入到小店,真係好似去咗日本咁!居酒屋裏柔和嘅黃燈暗暗地照著落吧枱,佐以日文歌同隔壁大叔們飲酒談天嘅笑聲😂真係好好氣氛😆 一入在是會遞上一盤免費椰菜,唔好睇小佢,係我呢世食過最鮮甜嘅!原來生吃都可以㗎!😳-●「串揚半熟玉子」($24)●必點! 到而家都唔明點樣先可以炸到雞蛋外脆內軟+保持流心,每次都超級震撼到!.🍜●「串燒黑豚飯卷」($28)● 用照燒汁同洋蔥輕輕燒過嘅黑豚肉,可想而知有幾juicy!!! 啲肉汁滲咗入啲飯度,絕對係重口味人士最愛!🔥🔥 飯比較黏身,相信係因為佢要握成波嘅形狀,鍾意食黏黏嘅飯人會比較鍾意~~ .🍹🥞●「串燒牛」($24)● 我唔食牛,但都見到啲牛肉同埋牛脷砌得好厚身!好多肉汁咁!男朋友食得非常津津有味,仲encore咗兩次😂😂我諗真係幾好食😂😂💭💭💭好味(9/⑩)抵食 (8/⑩)
●「串揚半熟玉子」($24)●
🍜●「串燒黑豚飯卷」($28)●
🍹🥞●「串燒牛」($24)●
💭💭💭
好味(9/⑩)
抵食 (8/⑩)