2021-09-29
黃店食物質素都有保證!價錢相宜😍觀塘友~上班族又多個選擇啦~~~~氣氛都好正😏約會慶祝可以考慮下鹹蛋黃蛋黃意大利飯🎃鹹蛋黃輕輕調味 南瓜控食得好滿足 吾係清淡嘅BB糊 好香,質地濃稠 是我喜歡的質感 🧡經典美國西冷牛扒🥩有180克份量挺足的 已經切好很細心 旁邊有一隻太陽蛋 煎得幾靚🍳😍配菜烤薯粒🥔每一面都烤到金黃色😽呢道我就冇試到啦 友人話幾好食嘅🙆🏻♀️😋我覺得CP值真係好高!!!煎焗比目魚配意式蕃茄醬🐟立馬食的話 魚皮會煎得很香脆 ((建議大家吾好打咁耐卡啦😉放耐左就魚皮稍微變軟 魚肉新鮮 沒有冷藏味 也煎得很嫩滑!調味方面鹽可以再多翻少少🤏🏻就perfect!沾意式蕃茄醬食就啱啱好 個醬真係好好食!微酸食到蕃茄粒 自己煮食得岀用心煮嘅 下次可吾可以要求多醬🍅🤤餐湯🍅🥣成碗蕃茄蓉 味道偏酸 蕃茄味好濃郁❤️❤️❤️再配片薄薄的半融起司吐司🧀🍞絕對冇hea你嫁!!!飲完起開胃😂推爆!!!甜點🍮應該係奶凍Panna Cotta啲fd 質感偏稀 如果firm翻少少就更好 上面仲有脆脆 雙重口感😊下次想再encore試埋其他菜式
氣氛都好正😏約會慶祝可以考慮下
鹹蛋黃蛋黃意大利飯🎃
經典美國西冷牛扒🥩
呢道我就冇試到啦 友人話幾好食嘅🙆🏻♀️😋
我覺得CP值真係好高!!!
煎焗比目魚配意式蕃茄醬🐟
下次可吾可以要求多醬🍅🤤