2021-04-27 132 浏览
其實而家搵一間壽司店食都唔容易😛不過今日嚟咗一間朋友推介嘅壽司店雖然佢鋪面唔算特別大間但係坐落去都好舒服😍幾位staff同師傅都好Nice男朋友話想食刺身飯所以就要咗一個北海丼😍包括有toro 油甘魚赤背牡丹蝦海膽三文魚同三文魚子😍😍😍配搭真係好豐富仲要全部我哋都鍾意食嘅一上枱嘅時候我哋都不禁嘩左一聲因為成個表面全部都係新鮮嘅刺身😍😍佢哋色水好靚 油花新鋪都好靚 分量仲要全部都好多 🤪魚類嘅刺身仲要厚切新鮮嘅刺身食落去魚油嘅油香好足我自己本身唔算特別鍾意食豉油所以就咁直接食都覺得好juicy 😍而且我最鍾意嘅牡丹蝦都好鮮甜由於我想食軍艦壽司所以就帶咗一個特上壽司拼盤😂有toro 深海池魚 牡丹蝦赤貝 海膽三文魚子火炙左口魚邊鯖魚同埋蔥吞拿魚腩見到都覺得好多啊!!🤪首先我自己最鍾意toro, 海膽同埋牡丹蝦壽司❤️鮮甜美味😍而且海膽仲要係日本直送食落去極有滿足感而且toro 入口即溶 , 口感比較豐富 如果唔介意油脂比例比較高既話 一定要食😎男朋友真係好鍾意食魚類刺身嘅壽司😎佢就話肉質比較爽彈 而且由於處理妥當所以就冇乜腥味👍喺中環近蘭桂坊呢個位置都好旺收費適中 而且份量好足夠👍下一次都會
其實而家搵一間壽司店食都唔容易😛

所以就咁直接食都覺得好juicy 😍
而且我最鍾意嘅牡丹蝦都好鮮甜

由於我想食軍艦壽司所以就帶咗一個特上壽司拼盤😂

見到都覺得好多啊!!🤪

首先我自己最鍾意toro, 海膽同埋牡丹蝦壽司❤️
鮮甜美味😍而且海膽仲要係日本直送
食落去極有滿足感