2020-08-24 278 浏览
💛泰COOL·呢间之前见到有foodie推介话好抵食 所以我就bookmark咗 最惊喜系系app度个价钱都系咁平😍😍所以就即刻嗌咗 佢CP值真系超高 而且我自己觉得都几好食 系真系抵食夹大件😎·泰式鸡肉炒金边粉$58呢一个我自己几钟意 不过佢外卖嚟到始终都系炒野 无可避免有少少糊咗 但系我自己觉得OK嘅😎佢个调味唔错 唔会话太油得黎 个味道都兜得几匀 不过啲鸡肉就冇话特别嫩啦 但系都OK嘅 而且佢系真系pack到成个盒满晒😏佢入边仲有超多樱花虾 我自己就因为敏感要慢慢挑翻佢出黎 但系钟意樱花虾嘅朋友应该觉得好正🤣🤣·泰式猪手饭$58呢一个又系超抵食 佢啲猪手系排咗好几层 而且佢个汁超级送饭🤤🤤个猪手肥瘦比例都OK 猪皮都清得几干净 食落质感唔错 不过我自己都系钟意炒金边粉多啲😈·#rbyeat#rby日本菜#rby💛#rby油麻地 #rby观塘 #rby将军澳·📍油麻地弥敦道483-485A号Le Chateau1楼📍观塘鸿图道48号新荣大厦1楼📍将军澳唐俊街21号翩汇坊地下G25号舖
💛泰COOL

📍油麻地弥敦道483-485A号Le Chateau1楼
📍观塘鸿图道48号新荣大厦1楼
📍将军澳唐俊街21号翩汇坊地下G25号舖
等候时间
15 分钟 (堂食)
泰式鸡肉炒金边粉