2015-05-19 240 浏览
香蕉船大家就食得多啦,大件夾抵食既就應該好少有機會食到。呢間甜品店既香蕉船絕對係可以食得飽既,原隻香蕉咁上再加cream同三球自選雪糕,仲有靚靚顏色條同oreo條做裝飾~小妹就自選左芒果、雲呢拿同朱古力味雪糕雖然食完之後好gulity,呢隻船既熱量勁多,但一見到咁多野食小妹一於咩都唔理~呢度既香蕉聽老闆娘講係每日新鮮運到,口感軟綿綿,連埋cream一齊幾乎唔使咬就吞左入口~唔想食軟野可以食下香濃脆脆既oreo條,每一啖都有唔同口感,加埋啲雪糕一齊放落口真係為炎熱嘅夏天帶嚟清涼嘅感覺~不過有一點唔太好嘅就係間餐廳有啲臭。唔知係咪因為喺大排檔隔離嘅關係,時不時都會有啲臭味傳嚟,有時真係幾影響食慾

2015-04-15