2018-04-01
老友吹雞特然想食火鍋,但時間又唔可以太早要就佢放工,醒起稻香有個好抵食嘅所謂宵夜火鍋放題。。但開始時間係20:30都唔算好夜,都可以算晚飯🥣時段架!而且價錢係每位138加一!任飲任食2.5小時架!有得揀食任追加雞煲(不需另加錢!!!)然後加水做湯底!一煲兩食!肉方面應該係火鍋嘅膽。。我本人覺得唔需要加錢食咩安格斯牛都夠選擇了,,普通任食柯打紙上嘅牛肉種類都有三款俾你揀了。仲有其他嘅豬腩肉,羊肉片等等⋯⋯(不過美中不足嘅係。肉類唔係即切上枱,而係一盤盤切好再雪,再由雪櫃原盤上枱,所以啲肉係黐住晒係個盤到好難逐塊拎起)不得不讚嘅係佢地嘅海蝦同廣島蠔都係任食,海蝦好大隻又彈牙,廣島蠔都粒粒大隻好鮮味,我都幾鍾意架!我都要推介下蝦丸同墨魚🦑滑,好味!彈口!水餃足料,脆鯇片幾爽口,花膠仔都有得食!飲品任飲。。比較少見嘅蕃石榴汁。。梗係要試下佢!整體來講係好食同好抵食!但係漏單情況都幾嚴重希望可以改善下!服務人員嘅水平亦有待加強,因為問佢邊種牛肉打邊種牛肉。佢居然答我地隻隻牛都差唔多。。。
飲品任飲。。比較少見嘅蕃石榴汁。。梗係要試下佢!