2017-12-26 995 浏览
一心同朋友圣诞节来庆祝,下午已预早打黎book枱,结果俾佢破坏左成个圣诞气氛。餐厅细细有d迫,只有三张4人枱,四张2人枱。等了半个钟先有餐汤,又半个钟先有煮都唔洗3分钟嘅大菇头盘,足足等左一个钟都冇头盘!追问样子蒙蒙嘅侍应话: 我地逐枱逐枱煮....我知你逐枱逐枱煮,唔通食盘菜咁一齐食咩,但你唔能够呃我而家煮紧你个碟,但仲要等多一个钟。我问侍应咩进度,几时有得食,佢听完呆左,之后行开。真系好嬲,成间餐厅d人都饿到死张张枱系度投诉,由未肚饿等到胃痛,旁边播住d忧怨都想死嘅西班牙音乐,乜野mood都冇哂。仲要成枱垃圾,蟹壳,碟,根本冇位放餐饮甜夹硬放上黎,之后又唔收走d垃圾。xmas dinner$689/set,加一,我原全唔觉得佢有资格收服务费,叫主管黎倾,佢嚣张的态度令人发紫,话服务费系跟餐,有服务就要收,话如果有问题唔好意思,佢话唔知叫左全熟㖞,乜都话唔知就唔负责任,一轮咀反驳,我忍唔住嘘佢因为佢好噪,我话钱我会俾,叫佢静少少听下人意见。一句佢仲话一餐饭食2个几钟好正常,口敏似鄙视我地食开d快餐。come on, 法国餐你就话食几个钟,我去咁多地方食饭真系好少你地咁讲大话拖客人,自

餐厅细细有d迫,只有三张4人枱,四张2人枱。

追问样子蒙蒙嘅侍应话: 我地逐枱逐枱煮....

xmas dinner$689/set,加一,我原全唔觉得佢有资格收服务费,叫主管黎倾,佢嚣张的态度令人发紫,话服务费系跟餐,有服务就要收,话如果有问题唔好意思,佢话唔知叫左全熟㖞,乜都话唔知就唔负责任,一轮咀反驳,我忍唔住嘘佢因为佢好噪,我话钱我会俾,叫佢静少少听下人意见。一句佢仲话一餐饭食2个几钟好正常,口敏似鄙视我地食开d快餐。come on, 法国餐你就话食几个钟,我去咁多地方食饭真系好少你地咁讲大话拖客人,自己应付唔黎就装作高级餐厅的话系咁耐,要自量贵餐厅的table manner & service简直不入流,真系不知所谓。
2017-12-25
等候时间
120 分钟 (堂食)
庆祝纪念
平安夜