2021-11-25 913 浏览
其實平時都已經有叫開呢間洪強飯店嘅外賣㗎喇, 平時我鍾意食佢啲咖哩嘅,不過今次我就轉咗試下佢嘅蕃茄湯,今日就特別試下呢個蕃茄湯坑腩飯。咁我就叫外賣嘅,佢哋次次外賣都好準時,我叫佢六點送到,佢就六點前五分鐘就已經到咗㗎啦。平時佢嘅咖哩腩已經好好味好濃味,估唔到今次番茄濃湯更加有驚喜。佢嘅蕃茄味好濃,坑腩完全索曬啲番茄汁,而且啲坑腩好淋好易咬,好易咬得斷,唔會咬到牙骹都甩埋。 佢嘅蕃茄湯味道啱啱好酸酸甜甜,唔會太鹹,用嚟送佢啲白飯真係好好胃口。 個份量亦都好十足,60蚊左右都畀咗好多牛腩,晚餐嚟講嗰份量足夠食飽,完全係抵食之選。 鍾意食牛腩嘅人可以試下呢一間,無論係咖哩定蕃茄都好推薦。
2021-11-23
外卖送餐