2017-07-21 55 浏览
去到荃灣搵好野食,同老友一心都係想打邊邊。見到街上很多廣告,一於進去一試。238餐放題,最吸引送牛白肉,雖然不懂什麼是牛白肉,經Googleeee大神指導下,哈哈,才發覺如此限量。除了火鍋外,更有趣的是炸物放題,自己親手整天婦羅,我既第一次呀。賣相好像也不錯。入正題,火鍋放題,湯底好香牛乳味。作為牛魔王最緊要有牛食。牛既種類又多,最重要緊新鮮。刺身算是普通貨色,但勝在夠多種類。入口還算新鮮,但視覺上有點失色。周邊配料,也有不少選擇。真是花多眼亂。最吸引是自家製的響鈴。最後到甜品,是Dreyers 雪糕 也是任食,店長真是落足本錢。飲品選擇又多,甜同唔甜任均選擇。一定要再黎,好好味呀。

一定要再黎,好好味呀。