賀天 (將軍澳).天晉匯呢個商場本身近地鐵站,平日買$100就可以free parking!!我地會過黎買韓國野,另外賀天就係一間好好食又高質嘅日本菜. ▪️壽司▪️.今次過黎係星期三,又享受到壽司買一送一嘅優惠,兩個人真係啱啱好,出面連鎖壽司店嘅價錢但食到手握omakase壽司嘅質素大推嘅係三文魚子,每粒勁脹卜卜又甜.▪️西京銀鱈魚▪️.每次呢個銀鱈魚都好出色,個汁夠甜,燒得好嫩.▪️燒鱈魚干·牛舌·粟米🌽▪️.鱈魚乾係一流嘅小食牛舌又好嫩口,粟米勁甜!.▪️日式海鮮炒麵▪️.呢個炒麵相對嘅價錢比較貴,個汁係比較似大阪燒嘅汁,蜆仔,蠔🦪,相對出面嘅海鮮炒麵都係一啲比較高檔嘅材料,所以個價錢比較貴都好合理.▪️牛油果炸蝦卷▪️.呢度嘅壽司呀,卷物其實真係無可挑剔牛油果炸蝦卷一如既往嘅美觀同埋好食!.📌 賀天 (將軍澳)將軍澳唐俊街28號海天晉滙1樓104-105號舖.環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
賀天 (將軍澳)

我地會過黎買韓國野,另外賀天就係一間好好食又高質嘅日本菜

▪️壽司▪️
大推嘅係三文魚子,每粒勁脹卜卜又甜

▪️西京銀鱈魚▪️
每次呢個銀鱈魚都好出色,個汁夠甜,燒得好嫩

▪️燒鱈魚干·牛舌·粟米🌽▪️
鱈魚乾係一流嘅小食
牛舌又好嫩口,粟米勁甜!

▪️日式海鮮炒麵▪️

▪️牛油果炸蝦卷▪️
呢度嘅壽司呀,卷物其實真係無可挑剔
牛油果炸蝦卷一如既往嘅美觀同埋好食!
📌 賀天 (將軍澳)
將軍澳唐俊街28號海天晉滙1樓104-105號舖
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️