2020-05-03
一場黎到,緊係要試下個星球布蕾啊😍🌕金星 (香蕉焦糖朱古力布蕾) $68金星呢個真係靚得好緊要,仲灑上好幼細既閃粉,閃閃生輝好夢幻,完全唔捨得食,打開上面既朱古力外殼,入面都好精緻,有d朱古力脆脆同朱古力慕思,朱古力慕思濕潤creamy,入面仲有香蕉蓉,香蕉味好濃,加埋脆脆一齊食有雙重口感,雖然咁多朱古力,但因為朱古力味道唔係好甜個種,所以成個食曬都唔會甜到膩👍🌍地球(紅豆抹茶布蕾) $68地球呢個都好靚啊,打開上面既朱古力外殼,入面有朱古力脆脆同抹茶慕思,呢個慕思既質地比金星個個厚實,無咁creamy,中間夾雜左紅豆,抹茶味道唔會太淡,但如果同埋朱古力一齊食有小小比朱古力搶左,個人覺得金星味道有驚喜d,但抹茶都不過不失幾好味木衛紅奶茶配蜜香珍珠 $34紅茶濃郁香滑,配埋煙煙韌韌既珍珠真係好正😆有別於平時既黑糖珍珠奶茶,呢個配搭更能飲到紅茶既味道
🌕金星 (香蕉焦糖朱古力布蕾) $68
🌍地球(紅豆抹茶布蕾) $68