2014-12-28
難得將軍澳開了新韓燒地方 近近哋當然要一試啦~一上到去 旁邊的餐廳還未開曬 還在裝飾 所以頗嘈又大灰塵!環境: 普通黑色裝潢 並不覺得是新開的服務:剛開 人手不太足夠 有進步空間 要一而再 再而三先走過黎 幫你加下水收下野食物方面: 燒烤種類選擇不太多 肉類品種好少 雞軟骨 牛舌 呢啲普通食物都無 蔬菜種類更少 其他小食方面:有炒飯 炸薯角春卷 人蔘雞湯 蒸燒賣等 而壽司只有兩種選擇 但賣相好差 所以我都無食到 整體都不過不失啦甜品: 選擇都幾多 有個綠茶噴泉(配棉花糖 木瓜 哈蜜瓜等) 栗子蛋糕(好難食) 黑森林蛋糕(一般) 還有其他杯裝中式甜品 除了桂花糕比較入味 不錯之外 其他味道好普通 而雪糕係Dreyers 有石板街 雲呢那 士多啤梨 最好味當然係石板街 但好快俾人搶曬 其他食物如水果佢添得好快 但雪糕無曬都唔添 因為好想食 於是去問個服務員 叫佢加仲要叫了兩次 仲等咗好耐😪 真係。。。 不過食到都叫開心返少少!!!總括: 食物 服務 環境 都好一般 我諗都唔會想再去食
一上到去 旁邊的餐廳還未開曬 還在裝飾 所以頗嘈又大灰塵!
環境: 普通黑色裝潢 並不覺得是新開的
我諗都唔會想再去食😐