鐘意貓咪😽既我唔會對Urban Cafe 陌生,之前去過旺角分店已經留下幾好既印象,因為貓咪好活潑,舖頭都乾淨無異味。今次我就去左觀塘分店,環境照舊衛生企理,而且仲有驚喜,舖頭係我去過咁多貓cafe最大面積既,總有一隻係附近,😸可以周圍跑來跑去,都開心健康啲!而且貓咪好親人😻,冇餵到零食既我地都有唔少貓咪過黎,有隻仲跳左上我大髀度訓教😆*2人套餐 $359**餐湯 沙律🥗*隨餐附送忌廉湯同沙律, 忌廉湯熱辣辣而且creamy ,沙律菜有芝麻醬都夠新鮮。*挪威煙三文魚水煮蛋黃金卡邦尼意粉*賣相已經吸引, 聞落仲有好濃沃嘅芝士味。 卡邦尼芝士醬同水煮蛋嘅黃金蛋汁溶透在意粉中,每一啖都香濃惹味,而煙三文魚都厚身,不過可以再多啲啲😛*夏威夷風情拉絲水牛芝士薄餅*即叫即焗, pizza皮焗到熱辣辣, 面頭有菠蘿同水牛芝士,有拉絲效果☺️*特濃鮮奶朱古力*濃濃既朱古力味,仲要勁大杯,最岩一邊望住貓咪一邊寫意飲用。*蜂蜜桃膠水果乳酪杯*Yogurt唔算甜,不過碟外既cream加棉花糖對於我黎講甜左D,所以我只係食左yogurt🤣

*2人套餐 $359*

*餐湯 沙律🥗*

*挪威煙三文魚水煮蛋黃金卡邦尼意粉*

*夏威夷風情拉絲水牛芝士薄餅*

*特濃鮮奶朱古力*
濃濃既朱古力味,仲要勁大杯,最岩一邊望住貓咪一邊寫意飲用。

*蜂蜜桃膠水果乳酪杯*