2023-10-28
我好鐘意同大家分享一間香港觀塘嘅餐廳,名叫牛站(駅)麻辣火鍋放題。最近我去試咗佢哋嘅中午放題套餐,真係超正!呢間餐廳以香港特色嘅麻辣火鍋聞名,而家佢哋推出咗4小時任食放題,只限於中午時段。唔係晚市噃。當我踏入牛站麻辣火鍋放題嘅時候,首先就被熱情嘅工作人員吸引住。佢哋熱烈咁迎接我入去餐廳,幫我搵到一個舒適嘅座位。佢哋詳細咁介紹咗放題套餐嘅內容,令我更加期待食物嘅味道。中午放題套餐真係超級抵食,而且任食時間長達4個鐘。我可以盡情享受嗰度提供嘅各種食材,特別係佢哋嘅牛肉選擇真係多得驚人。唔論係嫩嫩嘅牛柳,定係滑嫩嘅牛腩,都可以滿足到我對牛肉嘅渴望。另外,餐廳嘅服務亦都好出色。工作人員經常會過來問候,確保我有足夠嘅飲品同調味料。而最令我驚喜嘅係佢哋嘅飲品區係自助式嘅!我可以自由選擇各種飲品,例如汽水、果汁同茶水等等。真係好方便同實惠。