2023-03-30
❤️刺身船先黎個刺身船先 叫左三文魚 正比左腩位 肥美甘香 大大片 性價比極高 帶子細細件 但一次過可以點好多件 夠曬鮮甜 有頭甜蝦 去大喜屋必食 鮮味十足 蝦頭又多膏❤️三文魚皮牛油蒜香燒三文魚皮 搭配牛油同蒜 口感豐富 烤得剛好入味❤️香蔥拖羅蓉手卷香蔥拖羅蓉入口即溶 手卷細細件食多幾舊都唔怕飽❤️磯燒煮鮑魚磯燒煮鮑魚的口感鮮美 鮑魚肉質鮮嫩彈牙 搭配上獨特醬汁 味道豐富 值得一試 性價比超高 回本之選❤️鵝肝壽司鵝肝軟嫩 入口即化 且帶有濃郁的奶油香氣 必食 之食❤️芝麻雞翼我最喜食大喜屋食物 芝麻雞翼 系不二之選 食左禁多年 無失過手 雞翼皮有啲芝麻 雞翼皮香脆十足 上到枱熱辣辣 無得輸❤️比目魚西京燒比目魚肉質鮮嫩 充滿魚的香氣 搭配上西京燒的醬汁 甜甜香香 烤得啱啱好 好入味 口感不油膩 不膩口❤️蒲燒鰻魚今日嘅MVP 鰻魚微暖 細細件 香甜 又一小小焦香 我一個人食左10件🤭🤭❤️金蒜蓉粉絲蒸扇貝鮮嫩的扇貝為主要食材 搭配 金蒜蓉和粉絲 粉絲吸收扇貝的鮮味金蒜蓉味道恰到好處 推介食放題真好 食到 各種壽司 刺身 炸物 燒烤等 可以滿足同人嘅口味 鐘意食咩就食咩 最啱一班朋友大伙兒一齊去食記
❤️三文魚皮牛油蒜香燒
❤️比目魚西京燒
❤️蒲燒鰻魚
❤️金蒜蓉粉絲蒸扇貝
記得晤好浪費食物 食得曬先好叫❤️
大喜屋 (沙田)
沙田沙田正街21-27號沙田廣場1樓33-35,44-46號鋪