2023-08-20 447 浏览
牛阵年度主打夏祭🎏今次为大家带嚟全新滋味,超水准蕃茄寿喜烧🍅寿喜烧就食得多,但蕃茄寿喜烧真系第一次试🤩牛阵研发咗一款「可能系最啱夏天食嘅」蕃茄寿喜烧🔥寿喜烧汁采用本身自家特制寿喜烧汁💦再加入原粒蕃茄同洋葱熬煮🍅🧅令到本身甘甜温暖嘅寿喜烧变成微酸清甜☺️唔只开胃,更能展现出全新风味😚而牛阵为大家挑选咗多种最适合夏天食嘅新鲜野菜🥬包括蕃茄、洋葱、蟹味菇、莲藕、冬瓜同秋葵🥒铺到好似小田园咁,色彩缤纷🌈煮野菜时渗出嘅水份都会为蕃茄寿喜烧汤汁加添更清甜嘅味道🥰口感清爽嘅夏野菜,融合甘甜寿喜烧,为你带来独特嘅夏日风味🌞大家食嘅时候,可以跟随以下建议步骤,做出最美味嘅蕃茄寿喜烧锅🍅🔥1️⃣ 煮至野菜冒烟♨️2️⃣ 铺上牛肉片或豚肉片3️⃣ 围圈倒入粒粒蕃茄寿喜烧汤汁4️⃣ 将牛肉煮熟,完全沾满汤汁享用😋夏日蕃茄寿喜烧晚市有三款套餐选择🤩我拣咗澳洲产特上长期谷饲牛及北海道四元豚放题套餐🐮🐷套餐内嘅澳洲产特上长期谷饲牛 、严选牛肉 、北海道四元豚、欧洲产豚肉 、牛舌都系任食架😚澳洲产特上长期谷饲牛肉味浓郁🐮带有丰富嘅香气🐄另外海鲜:蟹籽虾滑、仿皇帝蟹棒、原只鱿鱼仔、墨鱼🦑都系任食🥳牛阵设有火锅配料自助吧、熟食吧、酱汁区小食

1️⃣ 煮至野菜冒烟♨️
2️⃣ 铺上牛肉片或豚肉片
3️⃣ 围圈倒入粒粒蕃茄寿喜烧汤汁
4️⃣ 将牛肉煮熟,完全沾满汤汁享用😋

牛阵设有火锅配料自助吧、熟食吧、酱汁区小食、饮品同甜品😛有多款食物选择🫶🏻适逢牛阵夏祭🎐牛阵炸物区新增几款特色炸物🤩除咗炸鸡🐔仲有炸章鱼烧、炸鱿鱼圈、炸黑糖麻糬等😍最后Häagen-Dazs雪糕都系任食架🍦有我大爱嘅焦糖脆饼味🍯