2024-03-07 279 浏览
原来元朗都开左牛舞,呢间日式放题餐厅一度成为我同朋友gathering既首选,最钟意佢可以一次过食到烧肉+火锅,和牛质素好高,而且仲可以任饮酒,真系超钟意食佢🤣🤣日本萨摩牛任食set $628蚊位,可以任食萨摩牛同各款酒水☺️抵到烂!首先会黎个超豪华既萨摩牛拼盘,图中系二人份量,就咁睇都知道有几好食!分别有萨摩和牛肋肉、萨摩和牛薄切、萨摩和牛粒、萨摩和牛肋条、萨摩和牛赤肉同牛舌🐮款款都好好食,入口即溶,不过一大堆超水准选手入面都可以拣到冠军😂就系萨摩牛肋骨肉,厚切得黎又多雪花,超级正!除左牛肉,仲有其他海鲜同蔬菜可以用黎烧同打边炉,选择都几多!熟食有天妇罗、串烧等,我试左几款都唔错。刺身同其他冷盘都有好多既酒水方面有红白酒、梅酒、Sake同生啤,超大方!而且仲有日本雪糕任食,真系多到食唔晒