2019-08-07
朋友去左好耐旅行 好耐冇食韓燒 所以決定翻黎香港即刻食餐飽嘅! 我之前食過呢間$238 嘅燒肉放題 見到有人食埋海鮮嘅 覺得好正!所以再帶朋友黎食$368 嘅海鮮燒肉放題 佢嘅頭盤係任食日本同澳洲A4 和牛 再包埋個海鮮大餐 更好嘅係佢飲品任飲 連韓國清酒都包!🥰 個海鮮頭盤真係好正,有原隻鮑魚、扇貝、大大隻新鮮海蝦!蝦仲要啖啖肉 又新鮮到彈牙!! 有埋鮑魚食更加係意料之外咁正 仲要係成隻手掌心咁大喔🤤✋呢個五花腩成條上 一層肉一層脂肪再一層肉一層脂肪連皮 然後再去燒 燒嘅時候已經咋咋聲 食落好味 可以係order 紙encore!和牛上黎啦!好多款肉 食哂呢度已經7成飽 當中覺得最好味嘅係 A4 黑毛和牛牛肩胛、 三角腩同埋牛柳粒 我地最後encore 左呢三樣 因為特別有牛味 又夠鮮嫩多汁🤤 我地又叫雞絲水冷麵 佢d 冷水係分開 可以自己食幾多再浸幾多 水冷麵材料好豐富,有芽菜、泡菜、海帶、青瓜 而且麵嘅份量好多 叫一份夠我哋四個share食 而且味道唔錯👍🏻個人覺得個燒烤盤設計好方便 除咗中間可以可以滴去多餘嘅油之外 旁邊兩個三角形都可以燒芝士同埋燒牛油粟米!芝士燒好多芝士更加可
個人覺得個燒烤盤設計好方便 除咗中間可以可以滴去多餘嘅油之外 旁邊兩個三角形都可以燒芝士同埋燒牛油粟米!芝士燒好多芝士更加可以點燒好嘅牛黎食!芝士控一定唔可以錯過!我哋encore左兩次🤤🤤
食埋個燒雞翼 不過雞翼時間比較長 最尾先燒好d 最後再加埋個雪糕就完美喇🤤🙌🏻