2017-12-03 141 浏览
之前我见到呢间烤鸡好多人话正所以约埋我个妹妹一齐黎食。其实呢间烤鸡都有好多分店,不过我妹妹话佢今日返尖沙咀所以就黎尖沙咀呢间。我哋七点几入到去都坐得几满,不过好彩都唔驶等位!😌坐低见到有新嘢好似好正咁所以叫咗个铁板软芝士蜜糖咖哩烤鸡试下。😋其实叫set都系加多$30蚊就可以加埋个果味韩式米酒都几抵,但系可惜我哋都唔想饮酒。冇嘅!🙃唔饮酒都有好多选择🍹,我哋叫咗个佢哋嘅招牌推公介鲨鱼之泪,呢杯仲有有酒精同无酒精选择添,个样好得意有条鲨鱼喺杯里面。饮落酸酸甜甜好清新,都几好饮,其实我见到好多人都叫咗呢杯饮。我哋叫咗个招牌推介韩式鸡蛋卷,如果钟意食韩式紫菜包饭就一定会钟意呢个韩式鸡蛋卷。食件鸡蛋卷𠮶时加埋佢比𠮶只辣辣哋嘅酱仲正呀!个铁板软芝士蜜糖咖哩烤鸡黎𠮶时劲香同埋都好多件鸡,无骨食落好方便,蜜糖咖哩味加埋D芝士好夹,咖哩唔辣又惹味,好味!🐔🍗我仲见到话网上外卖平台有佢哋,可以同同事讲下次喺公司可以叫烤鸡食,唔驶成日叫🍕咁闷!🍗😋😋

鲨鱼之泪(无酒精)

韩式鸡蛋卷

铁板软芝士蜜糖咖哩烤鸡(无骨)

鲨鱼之泪(无酒精)
韩式鸡蛋卷
铁板软芝士蜜糖咖哩烤鸡(无骨)