2023-09-08 74 浏览
今次黎試咗餐廳火鍋放題,係晚市可以90分鐘任飲任食,超級抵玩🤩餐廳首先有麻辣雞煲、麻辣烤魚或酸菜魚片可供選擇,我今次就㨂咗BB 辣既麻辣雞煲😋雞煲份量勁多,雞塊超巨型,多肉又少骨,入口嫩滑細緻,煮得非常入味,麻辣得十分惹味。另外還加入了洋蔥、芹菜等調味,令雞煲香味四溢非常誘人🤤食完雞煲之後就可以打邊爐🍲餐廳提供的火鍋配料,有30多款之多👍,除了常見的丸類、海鮮、蔬菜之外,還有台灣特色食品🤩,款式極多變化,非常正👍👍👍個人特別推薦台式甜不辣,非常入味,盡得雞煲湯底精華,食落軟糯又煙韌,滋味滿分😍飲品可於自助區雪櫃自由取用,包括有多款汽水、涼水、啤酒等,還有特調冷泡茶,清新又解膩,超高質🥰自助區設有醬料區,常見醬料調味品一應俱全,客人可按喜好任意調製火鍋醬料,非常理想👍自助區另一邊設有冷盤前菜和炸物小食專區,心急肚餓的朋友可即刻拎黎填肚🥴環境方面,餐廳設計採納大量台灣和車站的元素,極富特色,打卡一流。總括而言,餐廳雞煲邊爐性價比極高,絕對值得去食🤤😍🫶

總括而言,餐廳雞煲邊爐性價比極高,絕對值得去食🤤😍🫶