2022-08-01 80 浏览
男朋友生日飯,喺網上搵咗好耐,終於都比我搵到一間好啱心水嘅餐廳,就係呢一間係尖沙咀嘅y show tasty啦!呢一間餐廳無論環境定係價錢都係好啱我心水,於是就帶咗男朋友去試吓啦✌🏻😌 叫咗一份香烤招牌乳豬!呢一個招牌乳豬真係冇介紹錯,我自己好少食西餐會食乳豬,今日一次,我同男朋友都愛上咗,乳豬嘅外皮好香脆,好鬆化嘅香脆!好特別,而且豬肉亦都非常之多汁嫩滑!另外仲叫咗呢呀香烤豬鞍配薰衣草蘋果茶汁!呢個嘅豬鞍位置同乳豬真係好唔同,考入口嘅時候更加厚身嘅感覺,而且啖啖肉,豬肉嘅味道更加濃郁!仲叫多咗一份水牛芝士伴醃蕃茄沙律!本身都好鍾意食水牛芝士,呢度嘅芝士好香,配合埋蕃茄一齊食就更加夾啦!