2023-07-11 132 浏览
今日同朋友去觀塘駱駝漆大廈食燒烤放題,慶祝生日🎂!生日月份,預早訂位可以享有生日優惠。我地有4個人,額外送送香檳🥂,小禮物🎁和4款海鮮,超正!而且呢4款海鮮仲係靚海鮮呢架😆,包括鮑魚,扇貝,浦燒鰻魚和雞泡魚🐡干!燒雞泡魚干勁香勁鮮味。餐廳其他所有串燒和熟食🍲都可以任食,飲品🍸和甜品🍨都係任拎任食。🔶燒豆卜燒到外表脆卜卜,加上蜜糖又香又甜。🐓燒雞翼,我鐘意食,啖啖肉,見到肉汁油脂流出黎😋🍅煷車厘茄,食落口車厘茄醬爆出嚟,酸酸甜甜好開胃,好好味🥒燒翠玉瓜,爽脆又多汁,口感一流🍡燒燒賣加上豉油王辣油,正宗港式味道。加沙嗲醬,亦有另一番風味。🥓燒午餐肉,鍾意食餐肉嘅一定唔可以錯過🍡燒炸魚旦,我好推薦大家食,魚蛋非常爽口,同蜜糖🍯非常夾🌽燒粟米大大條,滿滿粟米粒,香甜又多汁🫛燒秋葵,外層燒到香脆,咬落去,入面充汁液,超正!鍾意食秋葵嘅人一定會食餐廳牆上掛左D小風扇,可以吹散D煙,唔驚D煙焗住係度,坐得好舒服!
🔶燒豆卜燒到外表脆卜卜,加上蜜糖又香又甜。
🐓燒雞翼,我鐘意食,啖啖肉,見到肉汁油脂流出黎😋
🍅煷車厘茄,食落口車厘茄醬爆出嚟,酸酸甜甜好開胃,好好味
🥒燒翠玉瓜,爽脆又多汁,口感一流
🥓燒午餐肉,鍾意食餐肉嘅一定唔可以錯過
🍡燒炸魚旦,我好推薦大家食,魚蛋非常爽口,同蜜糖🍯非常夾
🌽燒粟米大大條,滿滿粟米粒,香甜又多汁