2017-07-18
我本人就最鍾意食 燒肉同埋浜燒海鮮, 難得今日好胃口約埋朋友嚟食 個放題先可以 勁食 先夠盡興夠開心平日一至四嚟食就最抵嘞278蚊可以食足兩個鐘。不過星期五六日同假期前夕都係加多20蚊啫👍👍呢度嘅裝修 都幾有心思 感覺都似喺日本 食燒肉嘅餐廳裝修格局。 每枱都會有一份 海鮮拼盤送畀你㗎, 一坐低侍應就放咗落嚟啦睇見都覺得超級吸引, 鮑魚,大石蠔,蟹,甲羅燒,大扇貝,大蝦淨係攞嚟影相都呃唔少like.😂😂😂已經忍唔住啦啦聲放落去燒啦~ 除咗甲羅燒最快可以燒起,一開始乾身就食得架啦。其他嘅貝殼類海鮮都要燒一陣個鮑魚燒完都仲好大隻, 其實鮑魚就本身冇乜味道係食去夠矜貴同埋煙韌嘅口感, 依家燒完有啲燶邊嘅味道, 更加香口惹味我哋自己就另外再點左八爪魚,蝦同埋蠔。呢哋海鮮就係任點嘅, 食完一輪q彈嘅 下同美味嘅號之後我哋開始再攻 燒肉啦點解自己最鍾意食嘅幾款牛 西冷牛 牛仔骨 牛舌 牛肉片 豬就一定要點 五花腩 豬大腸 豬頸肉喇呢幾款簡直次次去親燒肉店 都必食的。佢哋呢度嘅燒肉 都好嫩嫩,不錯呀!食咗咁多肉同海鮮 都要點返少少沙律清下啲味覺, 如果唔係真係會好漏㗎不過呢度刺身就唔係好多款基本嘅都
平日一至四嚟食就最抵嘞278蚊可以食足兩個鐘。
不過星期五六日同假期前夕都係加多20蚊啫👍👍
鮑魚,大石蠔,蟹,甲羅燒,大扇貝,大蝦
淨係攞嚟影相都呃唔少like.😂😂😂
已經忍唔住啦啦聲放落去燒啦~
除咗甲羅燒最快可以燒起,一開始乾身就食得架啦。
其他嘅貝殼類海鮮都要燒一陣
我哋自己就另外再點左八爪魚,蝦同埋蠔。
點解自己最鍾意食嘅幾款牛 西冷牛 牛仔骨 牛舌 牛肉片
豬就一定要點 五花腩 豬大腸 豬頸肉喇
呢幾款簡直次次去親燒肉店 都必食的。
佢哋呢度嘅燒肉 都好嫩嫩,不錯呀!
不過呢度刺身就唔係好多款基本嘅都有既, 勝在夠新鮮冰凍。
其實我哋兩個女仔食咗两轉海鮮, 一轉燒肉 同一轉刺身之後, 已經在冇能力食落去啦
埋單嘅時候就會有雪糕送㗎啦 ,我發覺呢期好多燒肉店都有送呢一款雪糕做推廣。
呢個係雲呢拿,朱古力同士多啤梨 都係覺得雲呢拿最好味
飲品方面都有好多款不含酒精飲品任你飲
如果想飲酒精就要另外special order喇😁