2017-06-13 6093 浏览
難得藍天白雲,當然唔可以錯過戶外運動。同朋友行都完山,出左一身汗,好爽做完運動,消耗左咁多energy ,當然要食番餐好。朋友一早book 左20:45 之前食過大喜屋,已經覺得好正。極尚大喜屋一直都好想試當日2020 去到餐廳附近,已經有條小人龍係門外排隊。而餐廳職員會派定飛,寫定你既枱號,提升入座既效率。大約2050 陸續入座了,個肚已經係咁打鼓了餐廳頗寬敞,座位很多,很快就座無虛席食物飲品款式都幾多同朋友第一時間叫左刺身居然有松葉蟹腳三文魚、池魚王、油甘魚、北海道帶子、鮮赤貝、象拔蚌、赤海蝦、甜蝦樣樣都好新鮮最鍾意三文魚同油甘魚厚切好肥美,鮮甜爽口平時放題好少食壽司不過佢d 壽司好吸引最喜歡「火炙海鹽左右魚邊」左右魚燒得好香好滑,唔會乾身入口溶化既魚香,令人回味「帝皇蟹棒黃金燒」, 蟹棒很鮮甜其餘既壽司都好出色,海膽、拖羅都ichiban另外既驚喜係,放題居然有中湯飲 仲要咁好飲咁足料! 我同朋友飲左兩大碗「霸王花煲豬骨湯」值得一試!極品五香煮和牛筋腩牛筋腩、蘿蔔炆得入味甜品有我最愛既movenpick 炸貓山王亦好出色一切開,陣陣榴連飄香飲品有我最愛既梅酒,梅味重依間放題好出
難得藍天白雲,當然唔可以錯過戶外運動。
同朋友行都完山,出左一身汗,好爽
做完運動,消耗左咁多energy ,當然要食番餐好。

朋友一早book 左20:45
之前食過大喜屋,已經覺得好正。
極尚大喜屋一直都好想試
大約2050 陸續入座了,個肚已經係咁打鼓了

餐廳頗寬敞,座位很多,很快就座無虛席

食物飲品款式都幾多
同朋友第一時間叫左刺身
居然有松葉蟹腳
樣樣都好新鮮
最鍾意三文魚同油甘魚
厚切好肥美,鮮甜爽口

平時放題好少食壽司
不過佢d 壽司好吸引
最喜歡
「火炙海鹽左右魚邊」
左右魚燒得好香好滑,唔會乾身
入口溶化既魚香,令人回味

「帝皇蟹棒黃金燒」, 蟹棒很鮮甜

其餘既壽司都好出色,海膽、拖羅都ichiban

「霸王花煲豬骨湯」值得一試!

極品五香煮和牛筋腩
牛筋腩、蘿蔔炆得入味

甜品有我最愛既movenpick

炸貓山王亦好出色
一切開,陣陣榴連飄香

飲品有我最愛既梅酒,梅味重

依間放題好出色!下次會再食
雖然座無虛席,但上菜速度快,同埋冇漏單!!
服務、食物質素很高!
x 10